Invitación a participar en las 24 horas de oración – 24 horas para el Señor

El viernes y sábado 9 y 10 de marzo, celebramos en la Diócesis de Mallorca, otro año más, las 24 horas de oración ininterrumpida en el Seminario Mayor.

Confer Mallorca os invita a que nos juntemos todos y participemos como colectivo en estas 24 horas, el sábado de 16:00 a 17:00.

Adjunto podéis leer la invitación que el Obispado nos envía a todos los mallorquines para esta jornada:

Benvolguts tots/es,

Un any més, partint de la convidada del Papa Francesc de les “24 hores pel Senyor”, des de la Diòcesi volem convidar-vos a tots els qui pogueu a passar, si així ho desitgeu, per la capella del Seminari Major i afegir-vos, en qualque moment, amb la vostra presència i pregària als distints grups de l’Església de Mallorca que pregaran ininterrompudament davant el Senyor. Serà per tant aquest, un acte obert a tothom. Aquestes 24 hores de pregària, es duran a terme de les 18h del divendres anterior al quart diumenge de Quaresma, 9 de març, a les 18h del dissabte 10 de març (al Seminari Major. Pl. Sant Jeroni nº1). El Bisbe Sebastià obrirà i tancarà aquestes 24 hores amb la celebració de l’Eucaristia.

El Seminari i l’equip de pastoral vocacional, creïm de vital importància el fet de pregar junts com Església de Mallorca, i de fet, tenir un espai per pregar tots plegats com a Diòcesi per les vocacions a la nostra Església. I aquest any, demanam als grups encarregats de les distintes hores que preguin també, de manera especial, pel Sínode de joves que es celebrarà enguany amb el lema : “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”. A més de pregar per les vocacions en general i, especialment per les vocacions al sacerdoci.

Cal dir, també, que durant aquestes 24 hores de pregària, hi haurà preveres disponibles perquè aquelles persones que vulguin rebre el Sagrament de la Reconciliació ho puguin fer. I abans d’anar-vos-ne, no oblideu passar pel menjador del Seminari per tal de poder-nos saludar i fer un cafè plegats.

Estarem molt contents de poder comptar amb vosaltres. Som conscients del que vos demanam, per això, en cas de no poder-vos-hi fer present, vos demanaríem ens acompanyàssiu des de allà on vos trobeu amb la vostra pregària. També, els qui ho desitgeu, ens podreu acompanyar a qualsevol moment d’aquestes 24 hores de pregària a través de la pàgina web de la Delegació https://pastoralvocacionalmallor ca.jimdo.com No desaprofitem la convidada del Papa a la Misericordiae Vultus:

<> (Misericordiae Vultus nº17).

Gràcies per tot el que feis!
Una abraçada.
Seminari de Mallorca i equip de Pastoral Vocacinal.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Reces. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s